Recept!
Le Fraisier!
ingridienser:
Tartbotten Genoise
-4-5 agg (300g)
-2 1/4 dl strosocker (200g)
-2 1/2 dl vetemjol (210g)
Sockerlag
-1 apelsin , skalet
-3 1/4 msk vatten
-1/2 strosocker
-1 vaniljstang
Vaniljkram,creme Chibouste
-5 aggulor (100g)
-1 1/2 msk vetemjol
-1 msk potatismjol
-3/4 Maziena majsstarkelse
-1/2 + 1/2 dl strosocker
-5 dl mjolk
-1 vaniljstang
-75 g osaltat smor, rumstempererat
-1 dl vispgradde
-100 g italiensk marang
Italiensk Marang
-1 3/4 dl strospcker
-3 msk vatten
-1 1/2-2 aggvitor (75 g)
Du behover ocksa
-hushallstermometer
Kommentarer
Trackback