Recept!

Le Fraisier! ingridienser: Tartbotten Genoise -4-5 agg (300g) -2 1/4 dl strosocker (200g) -2 1/2 dl vetemjol (210g) Sockerlag -1 apelsin , skalet -3 1/4 msk vatten -1/2 strosocker -1 vaniljstang Vaniljkram,creme Chibouste -5 aggulor (100g) -1 1/2 msk vetemjol -1 msk potatismjol -3/4 Maziena majsstarkelse -1/2 + 1/2 dl strosocker -5 dl mjolk -1 vaniljstang -75 g osaltat smor, rumstempererat -1 dl vispgradde -100 g italiensk marang Italiensk Marang -1 3/4 dl strospcker -3 msk vatten -1 1/2-2 aggvitor (75 g) Du behover ocksa -hushallstermometer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0